Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Problem z brzeczykiem

Gość zeebi87

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zeebi87

Witam,

Mam problem, gdyz nie podswietla sie licznik i gdy mam wlaczone swiatla, wylacze silnik i otworze drzwi nie dziala mi brzeczyk. w nocy nie widze z jaka predkoscia jade. Prosze pomozcie , moze jakas wtyczka sie wypiela albo bezpiecznik sam juz nie wiem :(

mam podobny problem tyle ze nie dziala mi tylko ten brzeczyk od swiatel kiedy sie ich nie wylaczy. patrzylem w bezpiecznikach ale to chyba nie to. ma ktos jakis pomysl?

rws sprawdz wylacznik w dzwiach jesli ma skorodowane (nie łączy) styki to nie bedzie ci dzialac podsufitka no i brzenczyk.

zas co do oswietlenie to najprawdopodobnie poprzepalaly sie lampki w liczniku albo sa sciemnione na maxa oczywiscie o ile masz zamontowany regulator oswietlenia :)

u mnie byl i juz powrocil:P zgodnie z zaleceniem Snafu zajrzalem do czujnika przy drzwiach. wyjalem go poprzyciskalem troche mocniej i czujnik zadzialal:) moze cos tam siedzialo i mu przeszkadzalo poprostu

i co zeebi87 problem minął? - jeśli nie to zobacz bezpiecznik z prawej strony u góry w skrzynce bezpieczników wewnątrz auta - tail lamp lhs lub ten poniżej tail lamp rhs

- zdjęcia bezpieczników: by domis - w temacie http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...highlight=radio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...