Gość zeebi87 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witam, Mam problem, gdyz nie podswietla sie licznik i gdy mam wlaczone swiatla, wylacze silnik i otworze drzwi nie dziala mi brzeczyk. w nocy nie widze z jaka predkoscia jade. Prosze pomozcie , moze jakas wtyczka sie wypiela albo bezpiecznik sam juz nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rws Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 mam podobny problem tyle ze nie dziala mi tylko ten brzeczyk od swiatel kiedy sie ich nie wylaczy. patrzylem w bezpiecznikach ale to chyba nie to. ma ktos jakis pomysl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 rws sprawdz wylacznik w dzwiach jesli ma skorodowane (nie łączy) styki to nie bedzie ci dzialac podsufitka no i brzenczyk. zas co do oswietlenie to najprawdopodobnie poprzepalaly sie lampki w liczniku albo sa sciemnione na maxa oczywiscie o ile masz zamontowany regulator oswietlenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Może też być tak, że wcale nie ma brzęczyka (no chyba, że wcześniej działał to musi być bo nie wyparował...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rws Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 u mnie byl i juz powrocil:P zgodnie z zaleceniem Snafu zajrzalem do czujnika przy drzwiach. wyjalem go poprzyciskalem troche mocniej i czujnik zadzialal:) moze cos tam siedzialo i mu przeszkadzalo poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 i co zeebi87 problem minął? - jeśli nie to zobacz bezpiecznik z prawej strony u góry w skrzynce bezpieczników wewnątrz auta - tail lamp lhs lub ten poniżej tail lamp rhs - zdjęcia bezpieczników: by domis - w temacie http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...highlight=radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.