Gość lukaszn13 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Od miesiąca jestem posiadaczem nissana sunny N13 z silnikiem 1,3 jestem bardzo zadowolony z zakupu fajny samochodzik. Ale mam wrażenie, że kierownica za ciężko chodzi, co prawda auto jest bez wspomagania wiec wiem, że nie można się spodziewać cudów, ale w porównaniu z maluchem kolegi to u mnie w nissanie chodzi bardzo ciężko. Dlatego moje pytanie czy smaruje się w N13 maglownice, co jakiś czas, czy może jest jakiś inny knif na to lub też tak po prostu ma być? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krol Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 sprawdz cisnienie w oponach! a poza tym zobacz, czy oslony gumowe na maglownicy sa cale - jak nie, to pewnie sucho jej- wymien je bo sie rozleci maglownica. jak cale, to najwyzej dobij duuzo smaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 lukaszn13, temat stary jak sunny którym jeździsz o szukajce nie wspomne nasmaruj krzyżak który łączy maglownice z kolumną kierowniczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.