Gość michusz Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 jak w temacie . Proponuje odwiedzenie strony Urzędu ochrony konkurencji i konsumenta ... LINK !! Na samym dole w/w strony znajduję się lista VIN-ów X-ów w których problem może występować, dzwoniłem do Nissana - Oni jeszcze nic nie wiedzą :/ :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalkaflowski Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam Dzieki za informacje - niestety moj Nissan jest na obu listach choc nie mam haka holowniczego wiec pewnie cos zrabali z wiazkami polaczeniowymi ? !!! Czekam na info z serwisu. Pozdrawiam Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skibip Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Podziękowania za info - mój niestety też jest na obu listach : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.