Skażony Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Posiadam N14 1.4 16V 5d '93 (Polski salon) Miałem dzwona i musze koniecznie wymienić kilka części Pytanie gdzie kupić jakiej firmy Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Siemka . Kupilem za ok 90 pln firmy nie pamietam :diabel: kup w sklepie motoryzacyjnym robota do wykonania w domu jesli masz kanał lub podnosnik taki wiesz co całe auto dzwiga ja wymieniałem jeden wachacz też po dzwonku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walazzios Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 gdzie? to proste, poszukaj na necie ogloszen ze maja sunniego na czesci - duzo jest takich ogloszen z naszego wojewodzctwa to jeszcze sobie dobierzesz to co skasowałeś oprócz wahacza szczegolnie jak chcesz jechac po jaknajmniejszych kosztach na allegro sa za 60-70szt. i zbyt sympatycznie sie nie prezentuja chociaz ludzie biora........ [ Dodano: Pon 26 Maj, 2008 21:41 ] no i na allegro tez pojedyncze sztuki wahaczy kupuja czyli wymieniaja jednego ludzie wiec...... po co sie pakowac w koszta? z drugiej strony dobra uzywka (japonia) bedzie lepsza niz nowa podrobka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aees Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ja tez musze wachaacze wymienić i wciąz nie ma odpowiedzi konkretnej -jakiej firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.