Gość tiron Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam Wszystkich. Od niedawna jestem użytkownikiem infiniti g35.Dziś jadąc do pracy miałem problem z elektryką,przestały mi działać zegary,wyświetlacz biegów,nie działały kontrolki kierunków itd,zegary były nadal podświetlone ale opadły wszystkie wskazówki. Po kilkakrotnym zgaszeniu i odpaleniu auta wszystko wróciło do normy. Jeżeli ktoś ma jakieś pojęci co było przyczyną tej awari był bym wdzięczny. :< Dzwoniłem do servisu nissana ale zapytano mnie co to jest infiniti g35??!!!. To wszystko o nich mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 wiem ze pierwsze roczniki G35 maja bardzo duzo problemow z elektryka, slyszalem nawet o takich gdzie powstawala tak silne pole magnetyczne ze zaklucalo odczyt czujnikow kontrolujacych prace silnika. mam nadzieje ze ty nie masz takiego problemu. PS napisz ktory rok i jaki model masz tego G!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tiron Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dzięki za odpowiedz Być może jest tak jak piszesz jest to rocznik 2004,Całkiem możliwe że jest to pole magnetyczne dobrze ,że byl to jeden jedyny raz i mam nadzieje ,że więcej problemów tego typu nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.