Gość jawor32 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam, mam problem z tylnymi szybami a link do działu zrób to sam nie działa, ma ktoś opis jak to naprawić lub adres do innego odnośnika? byłbym wdzięczy, upały idą i jak w konserwie z zamkniętymi szybami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Jak ktoś ma Ci pomóc skoro nie wiadomo w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jawor32 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 chodzi o to że w ogóle nie działają przełączniki, ani z przodu ani z tyłu,i co za tym idzie nia otwierają się szyby z tyłu.. autko Primerka w10 91 r,, ktoś kiedyś napisał na forum ze łatwo je naprawić i opis jest w linku w dziale zrób to sam lecz ten link nie działa,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 jawor32 a może najpierw sprawdź czy bezpiecznik nie polecial co? Szukaj w skrzynce z bezpiecznikami tej co masz koło lewej nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jawor32 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 ok, wszystko pięknie i cacy,, ale nie wiem który to bezpiecznik w opisie na tej skrzyneczce nic po angielsku nie ma o szybach przypomnę ze to jest W10 primerka 91 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryś_71 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 sorry za pytanie, ale przycisk blokujący możliwość otwierania/zamykania szyb masz na pewno w pozycji off? Takie przypadki się zdarzały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 jawor32 poszukaj pod maską po prawej stronie w tej skrzynce co jest przy błotniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jawor32 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 blokada jest ok,,, też pomyślałem ze być może jest włączona, ale jest ok,,,, jutro zobaczę przy błotniku..... a tak a propo jak ściągnąłem klapke od bezpieczników przy lewym kolanie w kabinie, pokazały mi sie opisy do czego dany bezpiecznik słuzy, w opisie mam i nawet podłączony jest bezpiecznik do klimy i do podgrzewanych foteli, a tego nie mam,, tak jest standartowo robione czy mam jakies braki w mojej primce? [ Dodano: Czw 29 Maj, 2008 10:17 ] byłem i sprawdziłem,, bezpieczniki sa ok,,, z przodu szyby elegancko się otwierają a z tyłu lipa chyba tylko elektryk mnie ratuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 jawor32 - braki wbezpiecznikach to norma - u mnie też brakuje jeszcze podgrzewancy foteli i wycieraczek na reflektory (bun ma do sprzedania). W fabryce kładli całą wiązke uniewersalną, żeby nie było problemu coś sobie dołożyć. Nawet są kostki do skrzyni automatacznej. Co do okien to spróbuj rozebrać jeszcze drzwi i podociskać kostki wszystkie. To samo zrób z kostkami w tunelu pomiędzy siedzeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.