lukas Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Kiedyś napewno uda się nam zmierzyć z twoim 100nx ale do tego czasu jeszcze mój silnik przejdzie remont-teraz połyka tylko 1 l oliwy na 1000km [ale kompresja 12-12,5] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 No zostało nieco zmienione oblicze sunniacza z takiego: Na takie: Przód zjechał w dół o jakieś 5cm lekko licząc a tył raz poleciał w dół o jakieś 2cm a za drugim podejściem powrócił do serii bo coś strasznie d*pa zglebiona była względem przodu Teraz to wygląda i powinno stawiać nieco mniejsze opory no i starty powinny być lepsze bo więcej ciężaru na napędzanej osi a mniej na wleczonej :502: :618: :502: :618: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 odbylismy dzis 2 proby, naszczescie Prima odjezdza, ale i tak jestem w szoku jak to 1,6 lata :one: Lukas odzyskal g-techa odemnie to pomierzy auto, ciekaw jestem czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Kiedy On czli C...... to zdążył zrobić? Przy czerwonej płakał co chwila, że coś jest nie tak !!! O mało zawału nie dostałem. Ale...gratki, Sunniak wygląda.... i jęździ Jak by dzisiaj nie było Sunniaczka, to czerwona by się chyba całosciowo wyrobiła Oki , poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 ...a to nie jest zawiecha od Kuby z Bandita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 nie to dzięki pomocy YARKOO i coobcia mam LESJOFORSY w sunny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 co tu taka cisza, jak wrazenia z jazdy na nowym zawiasie???? Jakies dalsze plany??? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 ACH,cich się zrobiło bo przemyślałem ten projekt-jak na 1.6 jest już bardzo szybko[wreszcie trzeba pomiary jakieś dodać],teraz tylko wystrojenie autka laptopem,hamownia i...wracamy do seryjnego silnika-cóż jestem taki ,że szybko nudzę się swoimi autkami przyszedł czas na bardzo męskie sunny ale w wersji 2.0 GTI PROJEKT 1.6 niebawem kończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 lukas, moze zrob liste Nissanow jakie posiadales (opisy modow), chyba nawet wiecej niz Coobcio miales :diabel: czy moze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Wszystkie Lukasa Nissany są tutaj opisane Ps. Gti to już wyższa liga i ciężko znaleść egzemplarz w ładnym stanie blacharskim tzn. bez tony szpachli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Moze lepiej cos z Niemiec sciagnac, lub szukac u Nas z uporem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Hi,hi ROKI dobry pomysł mi poddałeś.właściwie to kilka moich projektów jest jeszcze na tej liście:::)) http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=32665 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=15104 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ra++ga%BCnikach ten ostatni link to mój najfajniejszy projekt-jedyna p10 w europie na PODWÓJNYCH GAŹNIKACH DELLORTO niestety zdjęcia gdzieś uciekły[może ktoś z moderatorów to naprawi]??? [ Dodano: Czw 06 Lis, 2008 21:48 ] Jutro stroimy!!!!!ach MOCY PRZYBYWAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Moze lepiej cos z Niemiec sciagnac, lub szukac u Nas z uporem zawsze lepiej zza zachodniej granicy targać ja np. w kraju auta nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 wiecie niby lepiej ale jak chce się wydać na samochód 5000zł to koszt wyjazdu jest za wysoki-a nie ma żadnej pewności że cos się znajdzie-tym bardziej SUNNY gti 5dr..,ale to nic COOBCIO już ma jakiegoś kandydata dla mnie -podobno IGŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 lukas, trzymam kciuki, no i najlepszy kolor swiata posiada :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 wreszcie może coś się ruszy z tym moim szrotem-kuba wzioł auto na diagnostykę i rozwiązanie problemu z ubogą mieszanką na benzynie-mam nadzieję że wreszcie będzie ok!!!a potem pierwszy pomiar na hamowni[zresztą pewnie ostatni dla tego auta...-nie ma jak męskie sr20] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Uporaliśmy się z problemem braku paliwa, doszło go nam jakieś 15-20% do idealnego składu przy WOT mimo to jeszcze trochę brakuje ale czuć różnicę Trochę pomęczyłem Sunnego na G-techu - 8,04 sek i to przy dość mocnym mieleniu (opony letnie no i mokro na drodze) - ciekawe czy właściciel w drodze do domu poprawi ten wynik... myślę że spokojnie jakieś 0,3-0,4 sek jest do urwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Ja juz slyszalem o czasie 7,7 niezle toto podaje, az sie zaczynam bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Ach to zupełnie inne auto teraz-płynnie zbiera się w całym zakresie ,a do odcinki nie trzeba go wcale prosić go specjalnie żeby doszedł!! bardzo mi się to podoba-czasy na GTECHU może uda się poprawić,ale poczekam az będzie sucho troszeczkę,bo dziś zbyt wilgotno[a ja jeszcze na DUNLOP SP SPORT O1 letnich smigam] PROBLEM WŁAŚCIWIE ROZWIĄZANY na benzynie,teraz męskie strojenie LPG :one: aaaa,no i zapomniałbym-trzeba niszczyć frajerów w bogatych furach znowu,hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 lukas, to teraz zostaje cieszyc sie moca i na rolki z nim :kosci: przydalaby sie ustawka z seryjna P10 gt moze xkarol da sie namowic :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 No xKarola to na prostej za szybka nie jest - przez te 17" ale za to jakiś tor zakrętasy to nie jeden by się zdziwił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 No i stało się-PROJEKT ZAMYKAMY... sunny jest już właściwie seryjne,pozostały tylko wałki z DSa ale one nie będą wyjmowane-auto jest na sprzedaż,zapraszam tez do działu giełda,może coś dla siebie z tegoi autka znajdziecie[silnik ga16de] ps.niebawem zostanie wrzucony film z ostatniego przejazdu[na kamerze wyszło równo 8sekund do 100km/h i 25 sekund 0-160...chyba ładnie?]pomiarów na hamowni w końcu nie było,miałem za dużo na głowie ostatnio,ale za to teraz będzie dużo szybciej hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi