Gość BESEL_ Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 witam! mam pytanie czy takie opcje też są w Navarach? posiadaM MURANO i nie wiem jak to zaprogramować ...może ktoś już miał z tym stycność albo wie gdzie znaleść instrukcje po Polsku? z gory dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 witam!mam pytanie czy takie opcje też są w Navarach? posiadaM MURANO i nie wiem jak to zaprogramować ...może ktoś już miał z tym stycność albo wie gdzie znaleść instrukcje po Polsku? z gory dzięki a nie dostales ksiazki do auta?? poszukaj na necie czegos jak "home link" - taj to sie przunajmniej nazywa w mojej maximie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 mam ale po angielsku:D:D a Ty to rozracowales czy nie uzywasz tego wogole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 mam ale po angielsku:D:D a Ty to rozracowales czy nie uzywasz tego wogole? uzywam, ale nie pamietam jak to zaprogramowalem, wiem ze nie zajelo mi to wiecej jak minute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 jak byś mógł odświeżyć pamięć a tym samym mi pomóc byłby wdzięczny <piwko> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarbia Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 witam home link w nissanie murano i nie tylko pracuje poniżej częstotliwości 439 mhz a większośc sterowników do bram w Polsce pracuje na tej częstotliwości . trzeba więc zastosować dodatkowy odbiornik ok 350 mhz w sterowniku bramy , który będzie sterowany home linkiem .jeśli chodzi o programowanie to mogę pomóc jest to bardzo proste. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 czyli najpierw musze kupic ten odbornik? nie orientujesz sie w jakiej cenie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarbia Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ja do mojego questa kupiłem na allegro jednokanałowy zestaw zdalnego sterowania na 350 Mhz .(ok 70 zł ) .Do sterownika bramy wmontowałem odbiornik ,podłączony jest do wej . dodatkowego sterowania oryg. sterownika . A pilota wkodowałem do home linka w lusterku. Może jest inny sposób ale ja go nie znam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iron9 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Dlaczego 350MHz? W necie znalazłem, że Home link korzysta z protokołu X10 który pracuje na częstotliwościach: 310 MHz - "A" - North America 418 MHz - "U" - Britain and Europe 433.92 MHz - "E" - Europe Mój path jest sprowadzany z USA więc 310 MHz. (http://en.wikipedia.org/wiki/X10_%28industry_standard%29) Podaj model albo namiary na odbiornik który kupiłeś i działa z HomeLink. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.