siwy77 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Witam, Szukalem na forum ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi, a dokladnie: czy drzwi z hatchback'a przednie bede bez problemu pasowac do sedana i drugie pytanie: w drzwiach, ktore chce kupic jest elektryka a u mnie niestety szyby sa "na piechote", czy da sie bez problemu przelozycz moj mechanizm reczny do drzwi z elektryka, czy nie bedzie problemow :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 siwy77 wszystko powinno być Plug&Play. A mechanizm podnoszenia szyby sobie zostaw, podepnij pod wiązke (jeśli jest opcja - rzecz jasna) i będziesz miał elektryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dzieki za info, przed kupnem jeszcze zdejme boczek i zobacze co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam Czy jest różnica miedzy tylnymi boczkami drzwi od hatchbacka a kombi w P11. Bo muszę 1 tylni dokupić a trafia mi się w kolorze tapicerki. dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 nice-wawa z kombiakiem to raczej niekoniecznie. Na 95% podejdą z sedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brow4r Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam... A czy przednie drzwi z P11 podejdą do WP11 ? Uszkodziłem prawy przód i taniej kupić używkę w dobrym stanie niż naprawiać. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Przód ten sam ,tylne drzwi się różnią miedzy kombi a hatchbackiem i sedanem. Zwróć uwagę na drzwi przed i po lift różnią się listwami i dodatkowo jak kupisz drzwi po lifcie prawe od angola będą miały wkładkę zamka po prawej stronie. (zamek po lift występuje tylko po stronie od kierowcy , a drzwi od starego modelu maja zamki z dwóch stron ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brow4r Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Dzięki za info. Mam Wp11 z 98 r. i zamki są z obu stron. Ważne że drzwi pasują. Osprzęt się przełoży. Pozdrawiam... Aha. Jeszcze jedna sprawa. Czy primerki malowane na srebrno występowały w różnych odcieniach czy tylko jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.