Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

30.000 km minęło i przegląd

Przemeq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .

Jak w temacie . Jedno co mnie zastanowiło to to, że producent na 30.000 km przewidział wymianę płynu hamulcowego a filtra powietrza już nie ( zaleca kontrolę a wyminę przy 60.000 km :|:| )

I tak - std : - filtr oleju, shell helix 5w30 7,6 litra, uszczelka korka spustowego, wkładka przeciwpyłkowa ( ale dlaczego 2 szt ? ), płyn hamulcowy i filtr powietrza który nadawał się tylko do wymiany oraz robocizna - razem po rabacie 1258,78 zł brutto

Z usterek które zgłosiłem wymieniono - mieszek zmiany biegów a do reszty ustosunkowano się syndromem TTTM ( ten typ tak ma ) - piszczące oparcie pasażera, głośna praca obsługi klimatyzacji po uruchomieniu ( nie było tego ), stukające siedzisko kierowcy ( dla porównania pokazano inny egzemplarz o podobnym przebiegu ) itd, itd . Powiem, że troche mnie przeraża podejście do klienta - bo klient przy zakupie to dobry klient a klient w serwisie to zło . Tym sposobem będzie ciężko marce jako Nissan, zbudować oraz pozyskac zaufanie do tego, aby klienci mogli bez "większych " problemów naprawiać te auta na gwarancji.

Ale sami powiecie że mimo pewnych niedociagnięć, większych bądź mniejszych - satysfakcja z jazdy naszymi autami jest zaje :D:D:D ta . Te auta mają duszę - a jak potraficie do niej dotrzeć to ............. satysfakcja gwarantowana :P:P

• 1 miesiąc temu...
wkładka przeciwpyłkowa ( ale dlaczego 2 szt ? )

...a bo w navarze sa dwie :) tak jak w maximach jest jako jedna wkładka w jednym miejscu ale sa to dwa elementy sprzedawane przez nissana na sztuki oddzielnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...