Gość lokus-mentor Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 sytuacja taka moi mili. mam micrusa z przeblyskiem geniuszu japonskich inzynierow czyli CVT niby automat. problem polega na tym, iz przy strasznym, badz mocnym hamowaniu blokuja mi sie hamulce. wciskam gaz po takim hamowanku, a autko stoi, silnik wyje. nagle dwa badz trzy za***iste szarpniecia i auto zaczyna normalnie jechac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 wciskam gaz po takim hamowanku, a autko stoi, Tu nie ma co debatować. Trza się za to brać. Proponuję zacząć od zdjęcia i sprawdzenia zacisków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brachu_ Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Sprawdź rant na tarczy. Po drugie tak jak kolega pisze, wsio rozebrać i wyczyścić. Rzuć okiem też czy tłoczek zacisku się cofa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja bym się zastanawiał czy to napewno hamulce blokują czy nie walnięta jest skrzynia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lokus-mentor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 a skrzynia moze mic cos wspolnego z tym? czy moze to slawne sprzegielko od niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brachu_ Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Może, ale zdarza się rzadko. Na 95% to hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.