Gość scichy Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 jak wymienia sie filtr paliwa w K11, czy fitr to jest ten cały pojemniczek, który jest po lewej stronie pod pokrywą przy szybie i czy cały ten pojemniczek wymienia się, czy też dokupuje się i wymienia wkłady do tego pojemniczka. Mam od 2 tyg. to autko i nie chce nic uszkodzić, a chyba wymiana filtra paliwa przydałaby się, przepraszam za może i proste pytanie, ale może ktoś by mi w kilku słowach napisał co i jak po kolei sie robi przy wymianie tego filtra, ile kosztuje taki filterek??? dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pavlo Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 tak filtr paliwa to jest ten pojemniczek po lewej stronie. aby go wymienić należy odkręcić od niego dwa przewody paliwowe i wyjąć go z uchwytu. a nowy filtr montujemy w miejsce starego przykręcamy przewody paliwowe i po wszystkim. a ceny nowego filtra nie pamiętam ale myślę ze nie będzie kosztowali więcej niż 20 zł. powodzenia przy wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Tylko pamiętaj żeby założyć go w odpowiednim kierunku myślę ze nie będzie kosztowali więcej niż 20 zł. Może kosztować nawet 40 albo i 50zł. scichy przy okazji wymień filtr powietrza i przewietrzenia skrzyni korbowej. One też mają spore znaczenie jeżeli chodzi o poprawność pracy silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scichy Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 a mógłbyś parę słów o tym filtrze odpowietrzenia skrzyni korbowej, gdzie on jest w Micrze i jak go wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jest on pod filtrem powietrza. Poczytaj w tym temacie tam się wszystkiego dowiesz: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...634&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Może kosztować nawet 40 albo i 50zł. :zdziw: chyba w ASO? Na allegro po 15 zł są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 chyba w ASO? Na allegro po 15 zł są... W ASO kosztują 70. Śmiało kupuj te z allegro po 15zł. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scichy Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 serdeczne dzięki za informacje w sprawie filtra przewietrzenia skrzyni korbowej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 chyba w ASO? Na allegro po 15 zł są... Śmiało kupuj te z allegro po 15zł. Powodzenia. Możesz rozwinąć? Ja je kupuję odkąd mam samochód i jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.