Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K10] GEOMETRIA/ZBIEZNOŚĆ

BaSsGrU

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie mam problema

wyminilem wachacze na nuwecje i utwardzilem amory i skrucilem spręzynki o jeden zwój

wynikiem takich zabiegów jest lekki negatyw (nieprzeszkadza ) i niestety rozbieznosc kół niejest straszna ale czuje ze lekko sciąga i nawet jak stoi fura i sie popatrzy na nia to widac ze kola są zbyt rozbiezne.

poszukuje kogos z warszawy lub piaseczna kto mi pomoze i doradzi jak i gdzie to poustawaiac . :|

ciekawe a ja myslalem ze w warsztatach sie tego nie robi :fuckyou:

dzieki za taką pomoc ale szukam kogos kto mi poleci w wawie miejsce gdzie sie podejmą takiego ustawiania i tego nie spieprzą najlepiej sprawdzone :one:

pozdro :diabel2:

rozbieznosc kół niejest straszna ale czuje ze lekko sciąga i nawet jak stoi fura i sie popatrzy na nia to widac ze kola są zbyt rozbiezne

Rozbieżność, którą widać gołym okiem nie jest straszna, jest tragiczna! Auto, które ma o parę mm zmienioną geometrię kół będzie darło opony jak głupie a co dopiero takie gdzie widać na oko złe ustawienie.

Rozbieżność, którą widać gołym okiem nie jest straszna, jest tragiczna! Auto, które ma o parę mm zmienioną geometrię kół będzie darło opony jak głupie a co dopiero takie gdzie widać na oko złe ustawienie.

Filozof sie znalazł :fuckyou2:

a czy ja pytalem o to jak złe to jest ustawienie czy moze pytanie było ciut inne ;)

załamka

:/

SZUKAM WARSZTATU SPRAWDZONEGO PRZEZ KOGOS GDZIE USTAWIĄ ZAWIAZ O ZMIENIONEJ HARAKTERYSTYCE :036:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...