Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N14] Rozrusznik

Gość sakal

Rekomendowane odpowiedzi

Mam małe pytanko w związku z tym że mój rozrusznik doznał małej awarii, musze go wymienic. Mam na oku nowy ale nie wiem czy będzie pasował. Na tabliczce znamionowej jednego i drugiego jest napis: 23300 54A01, w drugiej natomiast na moim jest S13-105A, a na tym drugim S13 305.

Z góry dzieki za odpowiedz

Gość danson27

A co sie stało z rozrusznikiem może lepiej zregenerować taniej wyjdzie są specjalistyczne zakłady ja śmigam na takim już z 60 tyś kilometrów i jest git

sakal, ile zapłacisz za "nowy"?

Jak oddasz stary do naprawy i sam trochę pomożesz kupując szczotki i przy okazji tulejki to koszta będą w granicach 100 zł i naprawdę wiesz co masz

Przy okazji możesz poprosić elektryka żeby Ci wypalił w piecu wirnik i będzie zaje-dobrze

Szkoda, że się wcześniej nie zarejestowałem, bo sprzedałem całego sunnego po wypadku (skasowany przód: pas przedni, chłodnica, błotnik) za 600 zł

Rozrusznik się spalił, zrobił takie zwarcie,że aż sie klama stopiła przy akumulatorze. Pozatym automat był do wymiany bo już kiepsko odpalał, a tamten mam za 180zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...