Gość MariuszekF Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 MariuszekF weź papierek ścierny oczyść klemy nasmaruj wazeliną i skręć porządnie. wczoraj je oczyściłem, ale nie były jakoś specjalnie zaśniedziałe czy brudne, ale nic to nie dało samochód nadal się zamyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 odgrzewam kotleta Wiem że na 100% wina leży po stronie centralnego , potrafi się samoczynnie zamknąć zamknąć. Przy otwieraniu auta z kluczyka zamek samoczynnie zamyka drzwi , jak już uda się otworzyć to zamek raz działa dobrze a następnym razem zero reakcji kompletna cisza. Sprawdzałem kluczykiem od kierowcy i pasażera i tak samo centralny reaguje . Jakieś podpowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi