Gość krzysiek_g Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Mam pytanko, jakie powinny byc wartosci masy powietrza w przeplywomierzu? Bo pokazuje mi na wolnych obrotach ok 3 g/s a jak depne to ok 22 g/s. I sie zastanawiam czy sa dobre czy musze sie szykowac do zmiany? dzieki za odpowiedzi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c-tronic Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 zmierz miernikiem na pełnym gazie powinno dochodzić do 4,2-4,5 V a przy wymianie zamontuj od vw lepiej działa .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wowek_L Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 ymianie zamontuj od vw lepiej działa .... A masz moze kod Boscha na taka przepływke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KamRut Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 zmierz miernikiemna pełnym gazie powinno dochodzić do 4,2-4,5 V a przy wymianie zamontuj od vw lepiej działa .... Ale co należy zmierzyć? Trzeba odpiąć tą wtyczkę od przepływki czy jak? P.S. Ja też dzisiaj byłem na kompie i po odpięciu przepływki mimo błędu auto na dole lepiej się zbiera. Poza tym coś mi pokazuje temp powietrza 79 stopni C? Tak powinno być? Czy ten czujnik temp jest w przepływce? Ja mam 2.2 DI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.