Gość gladky Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Dzisiaj zgasło swiatło w mojej P11.144 . Brak światła w lampie xenonowej. Początkowo myślałem, że to żarnik chociaż zmieniałem dwa na raz na nowe miesiąc temu. Po zamianie żarnika ze świecacej lampy okazało się, że też nie świeci w tym reflektorze. Upewniłem się, że mam do wymiany przetwornicę. Czy ktoś przechodził przez to samo i jak rozwiązał problem, bo ja zamówiłem lampę od anglika i z niej chcę wymontować samą przetwornicę. Czy dobrze zrobiłem i to bedzie pasowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość okraglaczek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A nie mozesz jej poprostu naprawic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladky Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jak i gdzie można naprawoć przetwornice do xenonu i ile to kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość okraglaczek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jak masz jakies pojecie o elektronice to sam rozbierz i zobacz co sie stalo. Napewno to bedzie jakas bzdeta za gora 10zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladky Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Byłem zmuszony kupić używaną przetwornicę ( reflektor od anglika xenon z uszkodzonymi uchwytami), kosztowało mnie to 300 zł, jutro montuję z niego przetwornicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofaboss Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam! Padł mi xenon, początkowo myslalem ze to zarowka ale okazało się ze zalana jest przetwornica... Mial ktoś podobny przypadek (woda w przetwornicy)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.