Gość CichyBart Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam Okazało się, że jednak muszę kupić jeszcze 2 oponki... chcę jak najtańsze na tył ;/ aktualnie mam 185/65R15... Nie można użyć jakiegoś tańszego rozmiaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 CichyBart wejdź na www.opony.com tam masz całą gamę opon i w miarę tanio. A co do profilu to zobacz jaki zaleca producent, bo nie wiem jakie opony są w P11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Moim zdaniem nie ma co kombinować. 185/65R15 to jest właściwy rozmiar do P11. Możesz założyć inne np. 195/60R15, ale one nie będą tańsze. Generalnie jest w ten sposób, że im większe obniżenie opony, tym droższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 ok thx. Temat zamykamy Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.