Gość KamRut Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam wzystkich, mam do Was kilka pytań, 1. Czy wiecie może czemu pedał sprzęgła i gazu chodzi u mnie ciężko? Ostatnio jeżdziłem Corsą i po przesiadce do swojego nie mogłem wcisnąć sprzęgła i pedał gazu też chodzi ciężej niż w oplu. Mozna coś gdzieś nasmarować? 2. W jaki sposob można podciągnąć w N16 hamulec ręczny, tak aby łapał wcześniej? U mnie dopiero zaczyna hamować gdzieś od 3 ząbka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 U mnie pedały też chodzą ciężko, też się nad tym zastanawiałem, ale doszedłem do wniosku, że ten typ tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Czy pedały w almerze chodzą ciężko? Nie wiem może czas wymienić płyny hamulcowy i sprzęgłowy. Ręczy podciąga się przy dźwigni, trzeba mieć klucz nasadowy 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.