Noar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam. Wczoraj wymieniłem kopułkę rozdzielcza bo była pęknięta. Dzisiaj patrzę, a tu nie działa kontrolka od przełączania na gaz. Włączam zapłon kontrolka miga czyli po uzyskaniu temp powinno sie przełączyć na gaz. Ale po odpaleniu silnika gaśnie i nie można przełączyć na gaz jazda tylko na benie Oszukałem się ze 2 godziny posprawdzałem czy coś się nie odłączyło. Miałem się już poddać i pomyślałem, że wymienię na starą kopułkę i o dziwo wszystko wróciło do normy. Pytanie brzmi: co ma kopułka do przełączania się z benzyny na gaz (kontrolki gazu) ? O co kaman ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 moze masz jakos licznik obrotow podlaczony i cos przypadkowo rozlaczyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Nic nie rozłączyłem tylko kable wg kolejności podłączyłem i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.