Gość Hubert30 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jak wyłaczyć navi aby nie pojawiał mi sie ekran z mapą lub jak w załaczniku start navi. Brałem udział na forum w dyskusji już o tym problemie polecono mi wcisnąć setting i zmienić ustawienia wyświetlacza na duo czyli radio i cliamtyzacja i jest ok ale tylko do czasu zmiany, np stacji w radiu, znów ekran przechodzi do wyświetlania mapy. Proszę o radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkom Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 u mnie jak wyłaczysz navi w setings - dual to navi jest wyłaczone dopóki nie nacisnę przycisku MAP - naciskając inne przyciski navi się nie włącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubert30 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Może mam coś inaczej zainstalowane?Ustawiając ekran w dual i np chcę zmienić stację w radiu to od razu wraca do mapy lu ekranu startowego navi hmm bardzo denerwujące.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kordzio Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zacznij od płyty z programami i przeinstaluj kompa (powinieneś mieć dwie płyty) zaczynasz od pierwszej płyty i wybierasz np. GB i Francje i instalujesz i pamiętaj, że jest Ci potrzebna też płyta z mapą do zakończenia instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubert30 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Właśnie zaglądałem do napędu DVD i mam niestety tylko jedną płytę z mapą. Masz może tę potrzebną do instalacji zapłaciłbym Ci i za płytę i za przesyłkę Dziekuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kordzio Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Podaj mi swój adres myślę, że da się skopiować to Ci wyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.