Gość mmacin Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witam szukam porady od jakiegos czasu w moim autku szlychac jakies odglosy, dochodza one z okolic przednich drzwi kierowcy, mam wrazenie jakby cos bylo niedokrecone, ale watpie ze to problem z luzami, odglosy slychac podczas wolnej jazdy szczegolnie przy ruszaniu i nie ma znaczenia jaka nawierzchnia, czy to wertepy czy rowna droga, po dluzszej jezdzie wszystko przechodzi, przy wiekszych predkosciach wcale nie slychac. jesli macie jakies pomysly co do przyczyny to prosze o porade pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Na szarpaki i kontrola zawieszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebol Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dolna obudowa filtra powietrza jest dokręcona do karoserii za pomoca trzech śrób. Dwie znajdują się wewnątrz obudowy ( pod filtrem ), natomiast trzecia jest widoczna obok obudowy, tak przy bregu. Ja mam ją dokreconą ale jakby nie było gumowej uszczelki, podkładki itp. wczoraj to zlokalizowałem. tez myslałem, że coś przy drzwiach stuka. Na uruchomionym silniku złap mocno za filtr powietrza. Ja się mocno zdziwiłem, że to jest to. Może w twoim przypadku będzie cos innego. Ale pytałeś o pomysły, więc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmacin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 wykryłem że to w drzwiach, między zawiasami jet cos ala zawias (plastikowy bolec) ktory wchodzi w drzwi przy zamykaniu. sruba sie poluzowala i musze ja zlapac z 2 stron, ale nie wiem jeszcze jak sie zabrac do zdjecia boczkow, moze ktos ma sposób lub instrukcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 wykryłem że to w drzwiach, między zawiasami jet cos ala zawias (plastikowy bolec) ktory wchodzi w drzwi przy zamykaniu. sruba sie poluzowala i musze ja zlapac z 2 stron, ale nie wiem jeszcze jak sie zabrac do zdjecia boczkow, moze ktos ma sposób lub instrukcje? Skorzystaj z wyszukiwarki lub przeglądnij moje posty z ostatnich 2-3 tygodni. Ktoś o to pytał, pisałem dokładnie krok po kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.