Gość nowik11 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 W miejscu gdzie łączy sie maglownica z drążkami kierowniczymi jest coś w rodzaju dużej nakrętki zabezpieczonej zagiętej podkładki. I tu nasuwa sie moje pytanie , czy tą śrubą można zredukować minimalny luz (stukanie które dochodzi z tego miejsca) ? Nie chce sam kombinować bez przeczytania Waszych opini. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BIGHIRO Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Nie mozna zlikwidowac luzu. ta "nakretka" sluzy do wkrecenia drazka w maglownice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam. Dołącze sie do tematu jesli juz o maglownicy piszemy...zauważyłem dziś że jedna z osłon gumowych jest pęknięta...czym grozi taka jazda? Bo nie wiem kiedy ona pękła bo wcześniej tego nie widziałem :/ i dopiero teraz będe wymieniał...Wie ktoś może czy dostanę taką gumę w IC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowik11 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 gume lepiej wymien jak najpredzej u mnie poprzedni własciciel to zaniedbał i teraz mnie czeka wymiana maglownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 gume lepiej wymien jak najpredzej u mnie poprzedni własciciel to zaniedbał i teraz mnie czeka wymiana maglownicy Gumę mam zamiar wymienić w piątek. Dwoniłem do JC i mają tą gumę w cenie 15 zł- ale z tego co mi wiadomo większość części od nich jest niezadobrej jakości :/. Jutro podjadę do Inter Car-u i dowiem się czy i za ile mi tą osłonę sprowadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowik11 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Nosiłem sie z zamiarem wymiany maglownicy ale coś mnie tknęło i wymontowałem ją z autka wymyłem nasmarowałem ,wyregulowałem luz na bieżni i efekt jest w 100% zadowalający. Zaoszczędziłem troche kasy i odzyskałem wiare we własne siły. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.