Gość lukas.nis Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam. Jak pisałem już wcześniej po obróconej panewce zaczynam składać motor i mam problem ze stopką półpanewki.Wyleciało mi z głowy jak one powinny być ustawione :zly: czy zamek do zamka czy na przeciw siebie? dzięki za podpowiedź Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 lukas.nis, o ile dobrze pamiętam to zamki są na przeciwko siebie. Z tego co wiem to powinny być znaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 czy zamek do zamka Tak. Zamek do zamka. I główne, i korbowodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 zamek do zamka i dokręcasz 45-48Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.