Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K11] Proszę o pomoc w wycenie auta

Gość gabar5

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad zmianą micry na coś większego i tu pojawił się problem wystawienie ceny. MIcra 1.0 jest z 1994r sprowadzona rok temu (marzec 2007) od tego czasu wymieniłem: oponki (w tym miesiący), oba przeguby, lakiernik zajął się ogniskami rdzy, dołożyłem także instalację gazową (sekwencję za 2300zł). Wyposażenie raczej mizerne: centralny i obrotomierz tylko. Samochód sprawdzony dokładnie podczas robienia przeglądu - sprawny w 100%, żadnych zastrzeżeń nie było.

W związku z powyższym bardzo proszę o info ile mogę wziąć za takie cudo :) bo ceny z allegro nie przemawiają do mnie (np. jakiś parch z 94r za 4.000zł to chyba żart)

Myślałem o ok 6.000zł ale nie wiem czy to dobra cena czy może powinna być niższa/wyższa.

Gość majsterus

nie sprzedasz,

sprzedałem swoją za 5600 rok 96, sprawna w 100%, po wymianie rozrządu, przegubu, sprzegła i łożysk w skrzyni, bez jakichkolwiek ognisk korozji.

a miałem 2 lata młodsze i z poduszką.

no fakt, zależało mi na szybkiej sprzedaży bo już miałem drugą :D

ale 6 nie dostaniesz to jest auto 14 letnie.

moze i te auto faktycznie jest tyle warte, ze wzgledu na to ze japonczyk a po drugie ta instalka LPG podnosi wartość, jednak tez uwazam ze za 6 nikt nie kupi. niestety micry nie sa zbyt chodliwe

Liczę na to, że nikt nie bedzie patrzył tak bardzo na rok, bo przecież przy 14 letnim samochodzie nie liczy się rok a raczej stan, ale kupujący zawsze uważają inaczej ;) Skoro uważacie, że 6,000 to nie realna cena to jaką proponujecie?

Gość majsterus

sory dostałem za swoją 5800

http://allegro.pl/item358276400_nissan_mic...estrowana_.html

ale jak pisałem wcześniej zależało mi na szybkiej sprzedaży,

więc za twoją 4600-5000

cena też zależy od rejonu, u mnie w Wielkopolsce ceny są zdecydowanie niższe...taki urok mieszkania przy granicy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...