Gość neverland Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam wszystkich, z powodu polamania mi sie tylnej ramki do tablicy postanowilem wymienic na nową, zeby starą odkrecic trzeba z tylu tylnej klapy odkrecic? odczepic takie 8 zatrzaskow 4 góra 4 dół (juz dwa urwałem) a chce to sciagnac w nomrlany sposob zeby dostac sie do srub od wewnetrznej strony, Powiedzcie mi jak to zgrabnie zrobic i mam wielką prosbe jesli ktos ma takie 2 zatyczki na stanie to byłbym bardzo wdzieczny jakby mogł mi odsprzedac [ Dodano: Nie 15 Cze, 2008 21:45 ] Nikt mi nie jest w stanie pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 u mnie po odkręceniu wkrętów to cała ta blacha sama odpadała- po wykręceniu wkrętów spróbuj delikatnie płaskim wkrętakiem podważać tę blachę ale tak żeby się za bardzo nie odkształcało. Co do brakujących plastików to podjedź do motoryzacyjnego i coś dopasuj, jeszcze żeby ci nie dochodziły jakieś dziwne odgłosy po złożeniu tego to możesz od wewnątrz po obwodzie tej blachy przykleić cienką uszczelkę piankową do okien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 To są zatrzaski ze śrubką w środku (obie części z plastiku) jak się nie odkręcają wewnętrzne śrubki to delikatnie podważaj łepek śrubki małym (cienkim śrubokrętem) a drugim powoli wykręcaj, jak też nie pójdzie to delikatnie po dwóch przeciwnych stronach cienkimi śrubokrętami podważaj - pójdzie. Po wyjęciu wewnętrznej srubki zatrzask podważ srubokretem też wyjdzie - delikatność zapewni ci nieporysoawnie lakieru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neverland Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 tak ale to jest płaska główka tzn nie ma jak uzyc srubokrętu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 no to podważaj dwoma śrubokrętami raz z jednej raz drugiej strony - musi pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neverland Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 dobra udało sie, z tym ze potrzebuje teraz 2 takie zatyczki nie ma ktos na stanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 znajdziesz w wiekszosci sklepow motoryzacyjnych. zanies orginal i cos Ci dobiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.