Gość dwazerogt Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 powiedzcie mi proszę czy waro zamienić standartowy kolektor z p10GT na taki: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/91-98-Nissa...sspagenameZWDVW poza tym jak to jest z tym przestawianiem rozrządu? Trzeba do tego nastawianych zębatek czy odbywa się to jeszcze jakos inaczej, ewentualnie czy te są właśnie nastawne: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Nissan-200S...sspagenameZWDVW i jak z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ten kolektor jest ok... natomiast koła z aukcji są seryjne ale nie warto kupować regulowanych seryjne kółka przerabia Coobcio na regulowane wraz z montażem i regulacją na hamowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 kolektor warto jest kilka juz w naszych autach m.im moim i Yarkoo i sie sprawdza super. Co do kolek tak jak mowi PMW - niech sie Coobico tym zajmie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwazerogt Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 czemu tak właściwie ten z ebaya jest lepszy od tego seryjnego? a co do kółek to ile taka zabawa u Coobcia kosztuje i czy on w ogóle ma czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Bo ma na wyjściu 2,5' oraz szersze i mniej zawinięte kanały. Co do kółek to jest ciut inaczej niż napisał PMW. Kółka a dokładnie kółko wałka ssącego jest optymalnie ustawione (metodą prób na hamowni kliku SR20) i nie ma możliwości regulacji. Czy warto? Pewnie, że warto. Następuje znacząca poprawa charakterystyki momentu, zwłaszcza do 4-4,5tys.obr. Jeździ sie prawie jak TD. a co do kółek to ile taka zabawa u Coobcia kosztuje i czy on w ogóle ma czas:) zadzwoń a się dowiesz 602233236 (numer do dr Nismo nie jest tajny więc podaję) pzdr i polecam obydwa zabiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano76 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Czy kolektor ten z dwururką podejdzie do każdego wolnossącego SR20DE ? Szczególnie chodziło by mi o info czy będzie pasował P&P do P11 2,0 nie GT, czy też trzeba będzie rzeźbić resztę układu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Sprecyzuj dokładniej o co chodzi. Jeżeli o same portki to nie podejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano76 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Sprecyzuj dokładniej o co chodzi. Jeżeli o same portki to nie podejdą. Chodzi mi o to, czy cały zestaw kolektor + portki podejdzie P&P do P11 2,0, ale nie GT. Konstrukcyjnie widzę, ze jest tak samo jak u mnie, ale czy te 2,5" na wyjściu zgra się z resztą układu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Podejdzie do kazdego SR20. A reszta ukaldu masz ponizej 60 mm wiec zakladanie takiego kolektora ktory przechodzi w 2.5 cala jest troche bez sensu nie robiac reszty wydechu na 2.5 cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 A jaka jest różnica miedzy tym z sunny GT, a tym z e-bay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 ma na wyjściu 2,5' oraz szersze i mniej zawinięte kanały. [ Dodano: Wto 24 Cze, 2008 00:16 ] oczywiście ten z ebay'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwazerogt Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 co do ebaya to chciałbym zakupić jeszcze wtryski (mowa o p10gt 91r') bo moje chyba mi padły, słysze takie choćby cykanie jak chodzi np na luzie, a jak hamuje biegami, bez gazu to już tego nie ma, myslicie, że to będa wtryski? Tak czy tak zmieniłbym na jakieś większe i znalazłem takie, podejdą? KLIKNIJ i jeszcze pytanie, mam splanowana głowicę o 1.2mm czy po takim zabiegu wymagane są jakieś dodatkowe regulacje? proszę o wyczerpujące odpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlodymatur Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Niewiecie może dlaczego na ebayu nie ma części do P10 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Niewiecie może dlaczego na ebayu nie ma części do P10 ?? jaja sobie robisz ? ebay jest amerykańskim portalem a tam nigdy nie było w sprzedaży Primery P10 ale za to był prawie bliźniaczy Infiniti G20 i tego szukaj i nie kupuj tam lamp do P10 a cześci do silnika szukaj na hasło SR20 (jeśli masz 2.0 16v) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlodymatur Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 a cześci do silnika szukaj na hasło SR20 (jeśli masz 2.0 16v) mam 1.6 16v więc co wpisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Nissan 1.6L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi