Gość Dariusz Orzoł Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Posiadam interfejs diagnostyczny nissana.Nie mogę znaleźć na necie programu do diagnozy abs.Kupiłem almę rok temu i zaciekawiłem się iż kontrolka przy rozruchu się nie zapala.Postanowiłem sprawdzić żarówkę,okazało się że w ogóle jej nie ma.Gdy ją wymieniłem to świeci cały czas.Próbowałem różnych programów ale były okrojone albo po prostu nie obsługiwały tego układu.Jakby ktoś miał dostęp do do tego programu albo do linku bym był wdzięczny.Dzięki z góry i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 a ten temat czytałeś :?: -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=41621 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dariusz Orzoł Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Sorki ale ten link nie dotyczy tego modelu.N15 posiada 14 pinowy wtyk i fejsik jest zrobiony na układzie scalonym MAX 232.Jak mógł by ktoś pomóc bym był wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.