Gość boliniak Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Wiem, że temat zamienników był poruszany wielokrotnie ale nigdzie nie mogę znaleźć zamiennika filtra oleju, także filtra kabinowego nigdzie nie mogę namierzyć, pomożecie ?? Co to filtra oleju to znalazłem firmy Premium http://moto.allegro.pl/item364915894_filtr...nny_almera.html Co o tym sądzicie ?? Samochód Navara D40 MR2007, myślałem, że to oczywista oczywistość.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Najpierw trzeba wiedziec do jakiego samochodu potrzebujesz - nie bedziemy zgadywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boliniak Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 kabinowy już mam Valeo, cały czas poszukiwany filtr paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 kabinowy już mam Valeo, cały czas poszukiwany filtr paliwa Pamietaj ze do navarki wchodza 2 takie same filtry kabinowe :diabel2: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 kupuję do samochodów części z hurtowni HART i jeszcze w nich katalogu niestety nie ma navary D40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boliniak Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 kabinowy już mam Valeo, cały czas poszukiwany filtr paliwa Pamietaj ze do navarki wchodza 2 takie same filtry kabinowe :diabel2: Pozdrawiam O widzisz nie widziałem... będe musiał domówić 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 kabinowy już mam Valeo, cały czas poszukiwany filtr paliwa Pamietaj ze do navarki wchodza 2 takie same filtry kabinowe :diabel2: Pozdrawiam O widzisz nie widziałem... będe musiał domówić 2 No to ciesze sie ze moglem pomoc :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boliniak Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 kabinowy już mam Valeo, cały czas poszukiwany filtr paliwa Pamietaj ze do navarki wchodza 2 takie same filtry kabinowe :diabel2: Pozdrawiam O widzisz nie widziałem... będe musiał domówić 2 No to ciesze sie ze moglem pomoc :diabel: Wiesz zdziwiło mnie ale firma Valeo wie o tym i w opakowaniu filtru kabinowego do Navary są 2 sztuki.... Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 kabinowy już mam Valeo, cały czas poszukiwany filtr paliwa Pamietaj ze do navarki wchodza 2 takie same filtry kabinowe :diabel2: Pozdrawiam O widzisz nie widziałem... będe musiał domówić 2 No to ciesze sie ze moglem pomoc :diabel: Wiesz zdziwiło mnie ale firma Valeo wie o tym i w opakowaniu filtru kabinowego do Navary są 2 sztuki.... Pozdr Adam Widac dbaja o klienta Ale dobrze ze sprawdziles bo gdybys kupil 2 paczki to po co Ci 4 filtry? xD Pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.