Gość fighter Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam, Tak jak w temacie... Co to za przycisk i do czego służy? Myślałem, że jest to przycisk od ssania, ale popatrzyłem pod spód tapicerki i od niego idą jakieś 2 białe przewody... w związku z czym mam jeszcze pytanie gdzie w Nissanie Micra K10 1986r. jest przycisk od ssania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Mi to wygląda na ssanie i na nic więcej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Longers Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 u mojego znajomego jest tam przelacznik benzyna-gaz-automat i wyglada troche inaczej i sie nim kreci, pewnie jakies modyfikowane ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 może to jest przełożony w to miejsce przycisk od regulacji świateł albo wycieraczek reflektorów jeśli takowe posiadasz...ciekawe, bo nawet w manualu do K10 nie ma nic zaznaczonego w tym miejscu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 fighter, ssanie jest automatyczne,być może jest to jakaś adaptacja i trzeba by wyśledzić dokąd te przewody ida i jakie mają zadanie.Rzadko bywa żeby w orginalnej instalacji ,do jednego przełącznika szły dwa białe przewody,dlatego też obstawiam jakąś twórczość własną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fighter Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 OK, dzieki Sprawdziłem, białe przewody prowadzą do przednich kierunkowskazów. Nie wiem po co, bo są na końcu obcięte. Musze jeszcze chyba wyregulować gaźnik, bo samochód zaraz po odpaleniu ma wysokie obroty (rozumie, że jest wtedy na ssaniu), po czym powinien po kilku minutach zejść z tych wysokich obrotów na normalne... a tak sie nie dzieje i przez cały czas chodzi na wysokich. Może mógłby mi ktoś powiedzieć jak to zrobić żeby wszystko wróciło do normy...? A może to wina ssania? Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 OK, dziekiSprawdziłem, białe przewody prowadzą do przednich kierunkowskazów. Nie wiem po co, bo są na końcu obcięte. może poprzedni właściciel miał zamontowane np. halogeny... Musze jeszcze chyba wyregulować gaźnik, bo samochód zaraz po odpaleniu ma wysokie obroty (rozumie, że jest wtedy na ssaniu), po czym powinien po kilku minutach zejść z tych wysokich obrotów na normalne... a tak sie nie dzieje i przez cały czas chodzi na wysokich. Może mógłby mi ktoś powiedzieć jak to zrobić żeby wszystko wróciło do normy...? A może to wina ssania? wpisz w szukajce w dziale Micra wyraz "SSANIE" i sobie "trochę" poczytasz...na szybkiego np. ten temat : -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ighlight=ssanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.