Gość Mishi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 HeY Mam k10 z 1992 roku. Mam pytanie czy jest możliwe założenie kół 13 calowych? Czy ktoś ma u siebie założony koła 13-tki? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Mishi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Mam pytanie czy jest możliwe założenie kół 13 calowych? oczywiście że jest możliwe...a nawet wskazane standardowo były oprócz 12`` także "trzynastki" 155/70/13 Jak nie znajdziesz felg z micry to szukaj z renault clio (średnica otworu centrującego 59,1 mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja w swojej mialem alu 13" szerokosc bodajze 6 cali i oponki 165/70. Po zalozeniu sprezyn -35 mm baaaaardzo rzadko przytarlo na jakims wiekszym dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Mishi, ,po 89' szły już standartowo na 13".Możesz oczywiście zaszaleć i wchodzą nawet 17" ,ale to nie na nasze drogi.Tutaj masz linki do przeliczenia i zwymiarowania felg wraz z oponami link ,a tutaj przelicznik procentowy wskazań licznika przy różnych konfiguracjach kół link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mishi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 HeY Dzięki wszystkim za pomoc. Bardzo mi pomogliście. Ja swoją micrę kupiłem w zeszłym roku we wrześniu i była jeszcze na 12 dlatego pytam. Powoli chcę ją udoskonalić jeśli można tak powiedzieć. Pozdrawiam Mishi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 no i rozstaw śrub tez jest wazny w przypadku naszych micrusów to 4x100 Ps. ja mam na obchnięcie aluski z oponami do micrusa oczywiście R13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mishi Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 HeY Snafu Napisz mi na priva jakie masz aluski i ile za nie chcesz. Pozdrawiam Mishi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.