bReko Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 tak. identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 A może wymienić silnik na jednostkę z jajami i dźwięk sam się pojawi? Pojawi się.... Heja, kruszynko Na moim trzecim motorku w tym roku to jest dopiero . Do 3500 cisza jak w limuzynie, potem trochę głośniej, ...a potem prawie jak ścigacz, tylko bardziej basowo - rewelka. Boję się co będzie jak wezmę wydech ze srebrnej Coobcia. Może być za głośno, czego nie lubię. Teraz jest very O.K. Pzdr. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 A może wymienić silnik na jednostkę z jajami i dźwięk sam się pojawi?Pojawi się.... :D tylko nie kazdy ma na to $$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Też nie miałem, ale dzięki Coobciowi udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 engine zawsze mogę zmienić ale sęk w tym aby z g...na zrobić coś konkretnego-narazie mam do roboty sprzęgło i silnik zaczoł połykać oliwę-potestujemy parę spraw,a potem podejmie się decyzję co do silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi