Gość arturo406 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 MAM ZAMIAR KUPIć PRIMERKę GT ALE MUSZę WIEDZIEć JAKą MA EMISIE CO2 PROSZę O ODPOWIEDż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A mozna spytac po co Ci to wiedzieć?? (wył capsa bo nie krzyczymy na forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 może "ksiundz" na mszy coś napomknął i teraz parafia sprawdza swoją flotę Apropo księdza, przypomniała mi się pewna historyjka, kiedyś będąc w kościele, proboszcz w ogłoszeniach parafialnych nie omieszkal wytknąć jakie to zło, sklepy otwarte w niedziele i święta i jakie to ogromne zło, ludzie, którzy tam kupują. Nie byłoby pewnie w tym nic dziwnego, ale za chwilę dodał, że sklep za kosciołem ma dyspense, tzn może być otwarty w niedziele i można tam śmiało kupować, bo właściciele dostarczyli na wystrój kościoła, choinki z oświetleniem i przybraniem..... Obłuda czy zwyczajny udział w interesie? A tak na poważnie, TUTAJ masz dane silników i m.in. normy czystości spalin.[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arturo406 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 mieszkam w irlandii i od pierwszego lipca wchodzą przepisy odnośnie emisji spalin czym mniejsza emisja tym mniejszy podatek drogowy a tak 600 euro na rok jest podatku drogowego za taką primerke podziękowania dla HERSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sikor Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgadza sie od lipca wchodza opłaty od emisji ale tylko dla pojazdów zarejestrowanych po 1 lipca 2008. reszta bedzie placic po staremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavv Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 mieszkam w irlandii i od pierwszego lipca wchodzą przepisy odnośnie emisji spalin czym mniejsza emisja tym mniejszy podatek drogowy a tak 600 euro na rok jest podatku drogowego za taką primerke podziękowania dla HERSON Spokojna Twoja rozczochrana Te przepisy są dla nowych aut rejestrowanych po 1 lipca 08. My zostajemy na "starym" podatku. EDIT: <<<TUTAJ>>> jeszcze znalazłem linkę do artykułu o tym podatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.