and_pec Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Tak to i jest u mnie . Pewnie ma tak być. U innych też nie ma. Nie wiem jak to wygląda w nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek S Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Jeśli coś nie tak z przepływką, to ją poprostu wymieńcie. Ja też miałem z nią problem i próbowałem w różny sposób ożywić (sprężone powietrze, wacik,itp ) i było coraz gorzej. Więc zmuszony byłem kupić nową ( 380zł ). Rezultat - mniej pali i pięknie przyśpiesza, prędkość max.210km/h, a silnik 1,8 114KM. Aż chce się jeżdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z2maciek Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Najlepiej sie poruszac w zakresie obrotow miedzy maksymalnym momentem a moca Hm w takim razie moim gt mam jeździć cały czas między 4800 a 6300 obr/min ? Po osiedlowej uliczce, w korku, po mieście 50 km/h ?? Oczywiście jest to pytanie retoryczne, wskazujące tylko że takie reguły jak powyższa nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi