Gość rysuchom Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witam doświadczonych forumowiczów Primery i mam pytanie :czy kierownica od P11 z poduszką pasuje do P10 bez przeróbek może też być z anglika?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakci Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Pasować raczej będzie , jakby sie dało to niewiadomo czy poduszka będzie działała podpięta pod czujnik w p10. Popytaj sie jeszcze innych, może ktoś tak zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 poduszka wg katalogu nissana jest taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam doświadczonych forumowiczów Primery i mam pytanie :czy kierownica od P11 z poduszką pasuje do P10 bez przeróbek może też być z anglika?Pozdrawiam. Jak najbardziej (jeśli kierownica wygląda identycznie): Moja kierownica z P11 do P10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysuchom Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Witaj Qwinto, a co powiesz jeżeli w mojej jest kierownica trójramienna bez poduszki a mam na oku czteroramienną z poduszką, czy ona pasuje, poduszka niekoniecznie może być zaslepka.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Witaj Qwinto, a co powiesz jeżeli w mojej jest kierownica trójramienna bez poduszki a mam na oku czteroramienną z poduszką, czy ona pasuje, poduszka niekoniecznie może być zaslepka.? Witaj, Trzeba by było sprawdzić empirycznie, jak jesteś z Warszawy, to możesz do mnie podjechać to się sprawdzi moją starą kierownicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ja mam skórzana z p11.144 z 2000r i pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość santakruz Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 maacieq do jakiego nissana pakowales tą kiere z p11.144 00r.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissanek94 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 kierownica trójramienna z poduszką do Primery P11? Gdzie znajdę, z jakiego Nissana podejdzie ?bez poduszki z N15 do P11 wejdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.