Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Zamek centralny Almera 1997 rok Sedan

Gość hamak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam problem z zamykaniem samochodu!

Zamykanie mam z pilota na wszystkie drzwi z jednoczesnym wlaczeniem alarmu.Alarm owszem wlacza sie ale drzwi sie nie blokuja.

Prosba o pomoc, czy ktos wie gdzie jest bezpiecznik do centralnego zamka / te wewnatrz samochodu przejrzalem i wydaja sie dobre nie spalone!?

Czy ten centralny zamek nadaje sie do wymiany czy do naprawy, czy ktos moze polecic warsztat w Warszawie dobry.

Pozdrawiam Maciek

Siema.

Ja tez mam alarm ze jak go uzbrajam to automatycznie wszystkie 4 drzwi sie zamykaja. Moge polecic goscia u którego montowałem ten alarm chyba tez sie zajmuje centralnymi zamkami ale nie jestem pewien. Sam tez ma Almerke z 97 taka jak moja :)

Wiesław Joński (022) 614-84-31 0-607-385-909

ul. Zawiślańska 13 jadac modlińska trzeba skrecic w mehoffera i przed samymi torami jest ta ulica.

Dzięki ,

jak nic wcześniej forumowicze mi nie podpowiedzą to napewno sie do tego mechanika wybiorę.

Moja Almerka ma już 170 tys przebiegu i śmiga jak trzeba :)

Czasami wysiadały mi poszczególne mechanizmy zamykania drzwi , to kupowałem tą częsc za ok 20 zl i sam wymienialem .

No ale teraz wogóle nie ma reakcji przy naciskaniu pilota, no i autko cały czas otwarte bo z kluczyka tez zamykanie nie dziala :)

Pozdrawiam

Maciek

Gość krzysiu74

Mialem ten sam problem z centralnym zamkiem zamykanym z pilota..złamał sie metalowy precik który łaczy siłownik z ciegnem blokady zamka.Wygiołem nowy z drutu(swietnie nadaje sie wieszak metalowy na ubrania) idealna srednica:) Sprawdz czy silownik dziala..ten sterujacy..(master) drzwi od strony kierowcy. :one:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...