Gość grzybekFKP Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam was. Przywędrowałem do was z klubu Focusa w pewnym niecnym celu Chciałbym się dowiedzieć jaka jest długość tylnej wycieraczki w Qahqai'u od mocowania do końca pióra bo chcę zeswapować do Foki kombi na zabudowaną (seryjna paskudnie wygląda), a nie wiem jak ma się jej długość. "Na oko" wyglądają podobnie. Z góry dzięki za odpowiedź. Pzdr z FKP [ Dodano: Sro 25 Cze, 2008 23:31 ] Nikt nie ma Qashqaia i mi nie pomoże :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Odpowiem Ci tak-ostatnio odrąbano mi lusterko do qq.A ty chcesz wymiar wycieraczek.Sorry, pewnie jesteś uczciwy ale pytanie jak znajdziesz wycieraczke do qq?Chętnie Ci podam wymiary .Rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzybekFKP Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Rozumiem Cię i współczuję. Ja mieszkam w małym miasteczku więc ten + że wszystko zostaje na swoim miejscu. A gdzie ją zdobędę?? Salon - jak cena zaporowa -> Intercars - jak nie mają to -> giełda - może ktoś już ma rozbitka a jak nie -> będę kombinował z czym innym. Na forum Avensisa dostałem odpowiedź i tamta jest 2cm dłuższa i nie wiem czy nie wyjdzie poza szybę. Pasuje od Astry III ale trzeba coś doginać, a wolę taką P&P. W takim układzie mam nadzieję, że odpowiesz na moje pytanie. Tak jak napisałem potrzebny mi wymiar od mocowania do końca wycieraczki i długość pióra. Aha, i jakbyś mógł to podaj mi też średnicę gwintu tej śruby mocującej. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 podaje wymiary do qq wycieraczki tylnej Od osi obrotu do końca pióra-39,5 cm Nakrętka na na osi to 12 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzybekFKP Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.