Gość olej Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Fajny samochodzik Jak trafię szóstkę w Lotto to też taki sobie sprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Fajny samochodzik Jak trafię szóstkę w Lotto to też taki sobie sprawię wcale nie trzeba szotkie w lotka, za 15 tys $ juz kupi takiego z przebiegiem ok 40 - 50 tys mil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek350z Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 wcale nie trzeba szotkie w lotka, za 15 tys $ juz kupi takiego z przebiegiem ok 40 - 50 tys mil Ale wersje amerykańską a nie europejską! To am inne zawieszenie, inne hamulce, parzyliśmy a taki to naprawdę nie jest dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 zalezy do jakiej wersji porownywales!! w usa jest ich chyba 8 i tez jest wersja z hamulcami brembo i sztywniejszym zawiasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek350z Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 WielkiWac, tak masz racje ale podobno jeśli do Polski to tylko wersja Europejska, toroche czytałem i na to by wychodziło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kreyzol Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Fajny samochodzik Jak trafię szóstkę w Lotto to też taki sobie sprawię chyba zebys zgarnial te 17tki pod dichiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek350z Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Właśnie zrobiłem foty silnika więc muszę je zgrać i pomniejszyć troche się mi zejdzie ale na wieczór powinny być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No i gdzie są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No i gdzie są ? pewnie neostrada się wiesza Heh widzę, ze tutaj są niedowiarki, że to mój samochód. To co mam zrobić, żebyście uwierzyli?? kolego i dobra rada...nie pisz na Forum tego co jest ściemą, bo długo sobie na nim nie popiszesz ...w innym wątku pisałeś, że jest to auto Twojej mamy a nie Twoje...a to jest kolosalna różnica Jak będziesz pisał prawdę to możesz liczyć na dyskusje w zaczętych przez Ciebie tematach i unikniesz zgryźliwych komentarzy ...no bo kto by nie chciał mieć mamusi z 350z ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 A mój kumpel z roboty ma takie żółte poobijane S13 tuu...rbo, które wszystkie inne robi jak chce jeździ i wygrywa. Coobcio go zna, a może i Wy. Skończmy ten temat pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No ten żółty 200SX S13 z SR20DET po podstawowych modach robi czasy na poziomie ALANOSA BI-TURBO 350Z (jak miał 417KM i górę Nm...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Bartek350z, ile lat ma TWoja mama? :diabel2: a tak powaznie to wg mnie 350z jest super ale w rekach kogos z pasją, a nie- fajnie blyszczy sie, wygladam na banana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek350z Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 To foty co się znajduje pod maską, wcześniej nie miałem czzasu wkleić ich:) Sory... Ten samochód moja mama dostałą 5 Czerwca na 40 urodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi