Gość unioo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witam. Po zimie okazało się, że w k-11 mojej żony nie działa klima. Po napełnieniu i dodaniu kontrastu okazało się, że dziurawa jest chłodnica klimy, nazywają to też kondenserem i w warsztacie powiedziano, że trzeba wymieniać. Miał może ktoś podobny problem? Istnieje może jakaś możliwość łatania? Dodaję, że klima działa już jakiś miesiąc, więc dziura raczej nie jest zbyt duża. Naprawę, tj. część i robotę wyceniono na ok. 800 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brachu_ Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Polecam lekturę: http://www.twoja-firma.pl/wiadomosc/160466...-chlodnica.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Micra Fan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jak by co to mam taka chlodnice klimy do micry k11 sprawna nie latana itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serf Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam. Niedawno miałem okazje wymieniać chłodnicę klimatyzacji na nową (kondensat, albo skraplacz) koszt zamiennika to 360zł a 440 niby oryginalna dodatkowo koleś policzył 100zł za montaż i 120zł za napełnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.