Gość terry18 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ludzie pomóżcie mam w Almerze N16 zmienairke cd kenwwod i nie poteafie jej uruchomic;/ pomozcie czy trzeba jaka specjana opcje wybrac w radiu czy jak bo nie mam pojecia;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 terry18, a juz ją poprawnie podłączyłeś? napisz model radioodtwarzacza i tej zmieniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terry18 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Kenwood KDC-C465FM auto kupilem niedawno wiec zmieniarka juz byla podlaczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 terry18, byla podłączona i jest podłączona?? Bo to jest zmieniarka zewnętrzna, nie fabryczna. Masz sterownik i LCD ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konstruktor Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A ja mam coś takiego że ja włacze na radiu funkcję SRC to mi wyskakuje CD ERROR niemoge wsadzić płyty pozatym do odtwarzacza CD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terry18 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 tak zmieniarka byla podlaczona, plyty nie mam a wyswietlacz jest i pilot tez jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 terry18, zmieniara nadal jest podłączona?? jak tak, to w radyjku musisz ustawić AUX, powinieneś mieć CD/FM-AM/AUX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terry18 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 O wlasnie o to mi chodzi aux i powinno dzialac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.