Gość mdzalewscy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 zna ktoś taką firmę z USA ? napisałem do brata aby wysłał mi parę części i na wszystkich mam napis NAPA, co to za producent lub cieć sprzedaży, generalnie mają części do Nissanów USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt28 Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 KLIK byłem tam... oczywiście zdobyłem więcej informacji to taka amerykańska sieć z cześciami jak coś nasze NORAUTO albo JC, ich amortyzatory okazały się Monroe, filtr powietrza i oleju to produkt WIXa (który chyba koperuje w Europie z Filtronem). Produkują im to producencji masowi, oni to firmują własną nazwą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.