Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Almera N15 POMOC ze wspomaganiem

Gość kozlow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Za parę dni odbieram almere n15 '97 rok kompletny golas, chciałbym zainstalować wspomaganie kierownicy i tu moje pytanie co potrzebuje żeby taki działał poprawnie, chodzi mi o wszystkie części co jest potrzebne oraz jakie ewentualne zmiany bede musial zrobic, silnik to 1,4 75KM.

ps: I jeszcze jedno głupie pytanie czy te silnik są na łańcuchach?

Dzięki i czekam na waszą pomoc.

Witam,

Za parę dni odbieram almere n15 '97 rok kompletny golas, chciałbym zainstalować wspomaganie kierownicy i tu moje pytanie co potrzebuje żeby taki działał poprawnie, chodzi mi o wszystkie części co jest potrzebne oraz jakie ewentualne zmiany bede musial zrobic, silnik to 1,4 75KM.

ps: I jeszcze jedno głupie pytanie czy te silnik są na łańcuchach?

Dzięki i czekam na waszą pomoc.

inna maglownica, pompa wspomagania i dluzszy pasek, pod wszystko masz juz przygotowane otwory pod maska. ale tak szczerze.... potrzebne ci to wspomaganie zeby moc zzeralo ?:)

ja mam ten sam rocznik almere i bez wspomagania na gumach 205 jezdze. jakos sie juz przyzwyczailem :)

Gość Mlody666

Też bym sobie darował dokładanie wspomagania. Duzo roboty i sporo kasy, a almerka w benzynie anie nie waży aż tyle ani nie ma az takich grubych gum zeby sie nie dało jeździć bez wspomy. Chociaz na przykład swojej wersji zeb wspomagania sobie nie wyobrażam (ciezki przód :< )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...