Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

prośba o pomoc

Gość Janosik1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Janosik1

Witam wszystkich jestem tu nowy poczytałem kilka postów ale nadal niewiem co mogło się u mnie wydażyć i jak to naprawić, a mianowicie mam Nissana Sunny 1,6 kombi z 96r. Wczoraj jak wracałem do domu na trasie przy nabieraniu prędkości na 3 biegu przy ok 80 km/h samochód zamiast zwiększyć prędkość zaczął zwalniać w rezultacie stanąłem na poboczu, po ok 10 min udało mi się samochód uruchomić i dojechałem po dom choć przy dociskaniu gazu zwalniał czasami. Dziś już go nie umię odpalić. Wymieniłem świece na nowe i nadal nic. Dodam że od kilku dni na wolnych obrotach przygasał.

Czy może ktoś szybko coś poradzić. Z góry dzięki bo autko pilnie mi potrzebne.

Acha jeśli ktoś zna dobrych fachowców w okolicy chorzowa to byłbym wdzięczny za namiary. Bo w tym momencie jestem uziemiony bo warsztaty które obdzwoniłem nie potrafią nawet określić usterki.

Gość BART55940

Moze cewka zaplonu,Slaba iskra,Brak mocy,Moze dlatego nie mozesz odpalic?

Najlepiej przelozyc od kogos i sprawdzic czy to to,ja u siebie nie moglem odpalic primerki 2 miesiace,2 mechanikow rozlozylo rece.

U mnie tak to wyglada,podejrzewam ze ty tez masz taka sama,bo 1.6 i 2.0 w primerze jest to samo.

ad9bdaa53a5db03f.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...