Gość tjnallpu Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Koledzy, "którą godzinę" pokazują Wasze wskaźniki temperatury układu chłodzenia, kiedy silnik się nagrzeje. U mnie jest to prawie dziewiąta. Czy u Was jest podobnie. Pytam bo ktoś mi zasugerował. że może być za niska. Pozdr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiboa Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 W nissanach temperatura jest jak zaczarowana dochodzi do 9 i stoi tak jakby dalej był ogranicznik Wszystko jest u ciebie w jak najlepszym porządku. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Mozna zauwazyc male wahania, ale jadac w trasie miedzy zima a latem, latem jest idealnie 9 a zima minimalnie nizej. Przynajmniej u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 No to spoko, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 tjnallpu, u mnie też identycznie jak u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 u mnie bez znaczenia czy lato czy zima pokazuje prawie dziewiata!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof_24 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 I ja się zgadzam, godzina 9-ta (prawie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.