Gość darkon Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Witam szanownych klubowiczów:) przyznam że to forum to świetny pomysł, już z korzystałem z kilku porad. Mam pytanie i liczę dordzy użytkownicy że coś mi doradzicie. Kupiłem Almere N16 2000r, obecnie ma 157 tyś przebiegu, z Niemiec przyjechała mając 97 tyś i wtedy też miała robiony ostani przeglad w 2005r. Narazie jak na moją ogóną wiedzę wszystko jest w porzadku, wymeniłem oleje filtry, pewnie coś tam by jeszcze się znalazło, wypadałby pojechac do serwisu ale sami rozumiecie o co chodzi, już samochód jest wydatkiem. Czy z waszego doświadczenia powiniem na coś jeszcze zwrócić uwagę. Dodam jeszcze że kupiłem diesla 2,2 i naprawde świetny motor, jeżdze nim po mieście i spalanie tylko 6,3, praktycznie za każdym razem stałe Jeśli coś doradzice tgo z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 jutro do kościoła i pomodlić się żeby pompa nie padła bo będzie dziura budżetowa wielkości ok 4000pln Życzę bezawaryjnej esploatacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Myśle że odpowiedz na wszystkie nurtujące Cie pytania znajdziesz jak poczytasz forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.