Gość obek Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam, Mam problem polegający na tym, że przy automatycznym przełączaniu na gaz silnik jest dławiony, a następnie jest wyłączenie gazu i samochód pracuje na benzynie. Dzieje się tak tylko przez pierwsze kilometry jazdy. Gdy już "zaskoczy" gaz - nie ma problemu. Nie wiem czy to jest jakieś zanieczyszczenie, czy coś innego. Proszę o poradę. Instalacja sekwencyjna BIGAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyl Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 na moje oko za niskie cvisnienie na listwie. ale ja się mało znam ... :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Poproś gazownika niech ci wydłuży czs współotwarcia wtryskiwaczy gazowych przy przełączaniu , jeżeli twoja instalacja ma taką możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.