Gość mrówa Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 tarcze Brembo 136 zł stuka i klocuszki feroodo 176 zł razem 272 + 176 = 448zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 No to zainwestowałeś. A ja dzisiaj kupuję opony - 890 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 uuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 tarcze Brembo 136 zł stukai klocuszki feroodo 176 zł razem 272 + 176 = 448zł Jakie te numery tych tarcze BREMBO. Dawaj tu proszę Cię baaaardzo. Rozumiem, że do K12 ??? Ja przypasowywałem od BMW ale troszkę inne są i d*pa. Prośię podaj numery tarcz Pozdrawiam HHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 nie do k11 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martinosss Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 nie porzałujesz tego wydatku ja to samo zrobilem dwa lata temu w mojej k11 to jest hamuje jak nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 1. nie pożałujesz 2. Pią 01 Kwi, 2005 - Czy myślisz, że autor tematu dalej czeka na odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 to ja też zainwestowałem... klocki siffert jakieś włoskie...nie piszczą, hamowanie też w normie tarcze oryginał tyle, że lekko splanowany kołnierz na tokarni... całość = cena klocków kupionych na allegro- 20zł nieźle nie???? do jazdy po mieście w zupełności wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 tarcze Brembo 136 zł stukai klocuszki feroodo 176 zł razem 272 + 176 = 448zł Przed zakupem trzeba było zobaczyć >>> TUTAJ <<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 kolego auto-moto, post mrówa, jest sprzed 2ch lat o ile dobrze widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 kolego auto-moto, post mrówa, jest sprzed 2ch lat o ile dobrze widze ....i masz świętą rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 no ja tez zainwestowalem w taki sam zestaw plus klocki ate jeszcze na tyl razem 280zł i troche rekalmy bo u kolegi auto-moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 i troche rekalmy bo u kolegi auto-moto Dzięki za zakup i dobrych wrażeń z jazdy życzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi