Gość grzesie41 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 mam od kilku dni to auto i pewien problem po ostrym skrecie auto sciaga na ta strone w ktora sie skecalo. mam nowe opony geometrie koł tez zrobilem i nic nie pomaga. zadnych luzow w zawieszeniu nie mam pojecia od czego to sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Jaki to jest ten ostry skret i przy jakiej predkosci ? N15 jest troche nadsterowna na seryjnym zawiasie. Tyl masz nieregulowany, nie byl ruszany np. wypadek itp. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesie41 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 juz sie wyjasnilo poduszki pod macpersonami poszly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.