Gość konjoo Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Witam! Kupiłem niedawno almerkę i ostatnio przy okazji dokładniejszych oględzin zauważyłem złączkę do której nic nie jest podłączone. Być może kabelek gdzieś jest, może sie odłączył bo przy kupnie nie zauwazyłem niczego podejrzanego. Almera 2003r silnik 1,5 dCi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porcupine Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Jutro popatrzę jak u mnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudi1980 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Też to mam i też jest pusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 zauważyłem złączkę do której nic nie jest podłączone. I ma nie być. W rurze powietrznej jest czujnik temperatury powietrza, który w Almerze nie jest obsługiwany przez komputer. Widać do pewnej serii montowano te same rury co w Renówce w której był potrzebny. Także wtyczki do tego czujnika po prostu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ikswolwap Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Widze ze zaczynasz dbac o Swoja niunie Przemo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.