dylson Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Ktoredy najlepiej w a32 puscic kable z aku do kabiny? Tak patrze i patrze i wypatrzec nie moge ktoredy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Ktoredy najlepiej w a32 puscic kable z aku do kabiny? Tak patrze i patrze i wypatrzec nie moge ktoredy a o jakich kablach mowisz?? zamierzasz montowac jakiesaudio?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Ma to byc kabel zasilajacy radio i cb. Ewentualnie jeszcze masa. Czyli mozna powiedziec ze poczatki audio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 ja sie przebilem przez sciane grodziowa kolo serwa hamulca. Jak patrzysz od przodu na samochod i widzisz serwo to mam otwor gdzies na godzinie 4 moze 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Jak byś zapodał zdjęcie to jest jeden otworek. Ja ciągnołem nim audio. U mnie był kłopot bo miałem kabel od spawarki , ale na radio i cb spokojnie wystarczy. Ściana grodziowa delikatnie po lewej - strona kierowcy, od osi pojazdu. Nie wiem czy tam jakas linka nie szła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ta dziura o ktorej Wacu mowi jest chyba tylko w us. Brat ma wlasnie tamtedy puszczony przewod do wzmaka. Tego otworu o ktorym mowi t0masz, tez nie namierzylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 sam wywierc dziure tu gdzie ci pasuje. ta sciana jest cienka jak tektura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Dylson nic nie trzeba wiercic..... miejsca jest na kable az swiat Jak nie wierzysz to Ci pokarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ale puszczenie kabli przez okno odpada A tak powaznie to pokaz ktoredy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.